2010. gada 14. janvāris

Lai aktīvs Jaunais gads!

Nu jau divas nedēļas kā nomainījies gads, bet nekas šajā gadā vēl nav uzrakstīts. Bet tas nemaz nenozīmē, ka nekas nenotiek.
Vēl pagājušā gada beigās, 29.decembrī pārstāvēju Kalnienas jauniešus Lejasciema jauniešu centra "PULSS" atklāšanā. Nu jau novadā ir 3 jauniešu centri: Gulbenē "Bāze", Rankā "B.U.M.S." un Lejasciemā "PULSS". Hmmm.... nemaz nebūtu slikti, ja nākošais novada jauniešu centrs būtu pie mums,ne? :) Visi sapnīši mēdz piepildīties, ja pie tiem aktīvi strādā!
30.decembrī bija arī Vecgada koncerts uz kuru es diemžēl netiku, bet kā dzirdēju bijis ļoti jauks. Un kuri tad bija tie, kas visvairāk uzstājās, protams Kalnienas jaunieši. Malači! Tā turpināt!
Gulbenes jauniešu centrā "Bāze" pirmais šī gada ITK (Improvizācijas teātra kafejnīca) arī nevarēja iztikt bez Kalnienas jauniešiem. Atis kā vienmēr uz skatuves, bet muzikālās pauzes aizpildīja R.P.M. jeb šajā reizē "Nevajag priecāties!".
Esam saņēmuši arī ielūgumu uz "Gada atsitiens 2009", kas ir balvu pasniegšanas pasākums par jainiešu izvērtētiem notikumiem, cilvēkiem, iestādēm utt. Tā ka 16.janvārī dodamies uz Gulbeni kā zvaigznes un paparacī ;)
Portālā draugiem.lv ir izveidota arī domubiedru grupiņa, kur ātrāk sazināties un izdiskutēt par aktuālajiem jautājumiem.
Nu rekā, gadu mija diezgan darbīga. Gan jau arī viss gads tāds būs. Ja vien paši to gribēsim, tad būs!!!

Inga

P.S.Būs darbīgs, LAD ir apstiprinbājis KAPO projektu, kā arī biedrība iesniegusi vairākas partneru anketas citiem projektiem, kuriem gaidām atbildes. Tā ka darbu pilnas rokas. Bet vēl varam!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru