2009. gada 6. novembris

Piedalās "Training in space"


Training in Space ir projekts, kas tapis sadarbībā ar Itālijas, Slovēnijas un Rumānijas pašvaldībām. Šis ir "Jaunatne darbībā" projekts. Mūsu projekta sauklis ir- Pieejams jaunietim. Mūsu mērķis ir apzināt to, kas ir pieejams jaunietim Gulbenes novadā. Tās ir darba, tūrisma, izklaides, pakalpojumu iespējas.
Šajā projektā mēs 15 jaunieši, sadalījāmies trijās grupās: informācijas grupa (kurā darbojos arī es – Līga K.), tūrisma un pasākuma plānošanas grupa.
Tūrisma grupa apzina lielākās tūrisma iespēju vietas Gulbenes novadā, jauniešiem, kuriem ir ierobežotas iespējas.
Pasākuma plānošanas grupa plāno pasākumu, kas ir šī projekta centrālais notikums.
Informācijas grupā mēs vācam informāciju par darba, izklaides, pakalpojumu, medicīnas, kultūras iespējām jaunietim Gulbenes pilsētā.
Viss sākās ar to, ka mēs augustā 2 dienas pavadījām "Kalna pakalniešos", kur notika darba apmācības. Tagad mēs tiekamies divreiz mēnesī, kur apspriežam grupu padarīto, iedzeram tēju, paklačojamies :) Protams, tas aizņem arī daļiņu laika un pacietības, bet tas ir jautrs piedzīvojums.
Iesaku jebkuram jaunietim iesaistīties dažādos projektos, tā ir jauna pieredze, jauni draugi. Galvenais ir pārvarēt savu kautrību.:)

Līga K.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru