2010. gada 22. jūlijs

Iedomājies, ka pie tavām durvīm klauvē pannu pārdevēja.

Te viņš bija. Un te jau vairs viņa nav. Sajūtas un pēcsajūtas katram savas. 17. jūlijā projekta „Tā lai prieks ” ietvaros Impovizācijas teātra Gulbenes komanda paviesojās arī Kalnienā. Trennera lomā bija iejuties Karaliskā improvizācijas teātra pārstāvis Varis Klausītājs. Jauniešiem nebija ne jausmas, ka improvizēšana ir tik neparasta un reizē arī sarežģīta. It kā jau nekas īpašs - ej un runā pirmo, kas iešaujas prātā. Bet īstenībā... Tas bija kas vairāk, nekā cilvēks, bez šāda veida pieredzes var iedomāties. Dažāda pieeja, atvērti cilvēki, nenopietna noskaņa un neaizmirstama pieredze uz mūžu.
Dienas gaitā iepazināmies ar dažādiem saskarsmes veidiem, neizpalika arī bez nelielas izdomu bagātas aktiermākslas. Pierādi, ka vīriešu tualetes izlietnē nemazgājas žurka, vai to, ka mans velosipēds stāv tepat un nav nozagts. Iedomājies, ka pie tavām durvīm klauvē pannu pārdevēja. Bet ko viņa dara pie tevis?
Pienāca ITK laiks. Varētu vēlēties, lai cilvēku būtu bijis vairāk, tomēr tas netraucēja smieties un baudīt pasākumu. Dažās no situācijām iesaistījās arī Kalnienas jaunieši. Viņiem tas bija liels prieks un pagodinājums, spēlēt, ar pieredzējušākiem aktieriem nekā viņi. Lai arī kā, bet tā bija patīkami pavadīta diena pozitīvu jauniešu sabiedrībā.
Jauku atpūtu vēlot- Solveiga un Kristīne
Bildes šeit
Projekts īstenots Jaunatnes politikas valsts programmas 2010.gadam valsts budžeta ietvaros


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru